Isännöitsijät ja taloyhtiöt

Sähköjärjestelmien kuntokartoitukset

Palvelumme

Laajasti energiataloutta merkittävästi edistävät kokonaisratkaisut suunnitelmasta toteutukseen

Toteutamme kohteen kuntokartoituksen ja lämpökuvaamme sähkökeskukset

Annamme raportin kehityskohteista ja tarjoamme niille ratkaisun

Päivitämme asiakkaan sähköjärjestelmien dokumentit ajantasalle

Kiinteistön sähköjärjestelmät vaativat kunnossapitoa kuten muukin kiinteistötekniikka. Kuluneet tai rikkoutuneet sähkökalusteet, löystyneet liitokset tai pölyn kertyminen sähkölaitteisiin voivat aiheuttaa vaaraa kiinteistölle ja käyttäjille.
Sähköiskuvaaran lisäksi rikkoutunut tai huonokuntoinen asennus voi sytyttää myös tulipalon. Esimerkiksi teollisuusrakennusten sähköpaloista jopa kolmannes on lähtöisin sähköasennuksista (Sähköpalojen seurantatutkimukset, Turvatekniikan keskus).
Käyttötarpeet ja -olosuhteet muuttuvat kiinteistön elinkaaren aikana eivätkä sähköasennukset ja -laitteet aina pysy uusien tarpeiden ja vaatimusten mukaisina. Sähköjärjestelmien kuntokartoitus auttaa löytämään uudistamista vaativat paikat.

Automatisointi

Automatisoinnilla voidaan ohjata mm. valaistus-, lämmitys-,  jäähdytys-, ilmastointi-, hälytys- ja aurinkosuojatoimintoja.

Automatisointi mahdollistaa myös etäohjauksen jolloin huoltokäyntien määrää itse kohteessa pystytään pienentämään. Lisäksi järjestelmästä on mahdollista rakentaa avoin, jolloin siihen voidaan kytkeä myöhemmin lisää yhteensopivia laitteita.

Tarvitsetko urakoinnin ammattilaista?

Me Johtoykkösillä autamme mielellämme
– rautaisella ammattitaidolla!